Cunje

Ne vem. Enkrat, ko si star čez 30 in še posebi, ko rataš mamarica, se začne bitka z oblačili. Ane? Prou uno… ko je jači. In ne moreš zmagat, ker pač ne moreš  🙄

Če se že vidi dno teh črnih lukenj od košar za umazano perilo, te pa čaka vsaj en boben v sušilcu pozabljenih konkretno zmečkanih oblek, ki bi jih najraj vrgla še enkrat v pralni stroj al pa v smeti, sam da mi jih ne bi blo treba peglat (ne, ne pomaga niti, da jih še enkrat prepiha. Niti segreje. Sama si si kriva, ker si pozabila. Deal with it.) In pol maš še bitke s pralnimi sredstvi. Kupiš prašek, se ne raztopi v zgornji posodici tud če daš ekstra vodo. Enostavno ne. Zapacka posodico in celga boga tam not. Da ne govorim o teh mehčalcih, ki zadostuje kao za 146 pranj. Valda imamo me rade da obleke diiiiišiiiiiijooooo, ampak ta vrag je tako viskozen, da ga voda ne pozauga in pol maš še tistga klinca zapackanega in itak se ne spomniš spirat in …oooh… Kupiš kapsule in jo dobiš nalimano nekam v gumo bobna. A zakaj? Ker si kupila znižane, ti trapa! Valda neka žnj klasa, valda 😒 in ja. Šele po 1000ih poskusih in prebranih forumih ti vžge, da bi blo fino kdaj zalaufat stroj tud na 90st, da pobije bakterije, ki se množijo na ostankih, ki se očitno nalagajo “tudi tam, kjer jih vi ne vidite”. Ker veš, da so razni Calgoni alergeni in ker, sej veš, si mamarica, ki pere skoraj vsak dan 😳

Anywaaaaayssss …. Hotla sem ti sam povedat, da ima Müller akcijo in dobiš za skoraj 40% off ta veliko škatlo Ariela, kjer ni primešan pesek (al kar koli je že, kar se ne raztopi), ker je pač originalen.

 

Tina, bedna si. In čist preveč časa maš, da pišeš o gospodinjskih opravilih.
🤔 Sharing is caring kokr jst vem… in kmal ne bom več pisala gospodinjskih mamarij in me boš pogrešala, da veš. Mislm.. hahah… itak veš, da bom.

 

Ps. dons sem odprla haubo avta, kakor da bom vedla, kaj je narobe z njim, ker se je vžgala lučka Engin fault. Razen tega, da je bilo vse zelo vroče, seveda nisem vidla ničesar. Sem pa mal vesela, da sem našla tisto ročko, za odpret. Tud to je neki. Se pravi, če se kaj zgodi, lahko od danes vsaj suvereno zrem v motor, dokler mož ne pride. 5ka zame!