Kaj sploh govorim??

🤔 mal več kot 5 let sem mamarica. In govorim najbolj nore stvari. Včasih celo vse v istem dnevu. In včasih, na primer zdej, mi moje besede odmevajo v glavi.
Gleda se z očmi. A lahko prosim hodiš z nogami. Prosim, če ne ponavljaš v eno ene in iste besede. Ne, ne moreš samo marmelade iz krofa. Ne, ne moreš samo sprednjih zob umit. Prosim, če se tišje dereš.  Pihni iz nosa, ko je robček na nosu in ne pred tem, ker me ne zanima, do kje je smrkelj. Ne, res ne. Ne. Ne ponovit. Nejc! Ne se smejat. Ej no! Mia ne se smejat Nejcu. Joj no hahaha ja mal je res smešn. Oh. 🙄😂
Itd itd itd … zadnjič enkrat sem prebrala nekaj v smislu, kako doooolge so noči z otrokom (ko je dojenček in ponoči bedi, ko rastejo zobki, ko je bolan..), ampak kako zelo kratka so leta z njimi. Lepo ane? In tko zelo resnično.

Ne pozabit, da so nam otroci dani samo na izposojo in potem so tolk tvoji, kolikor si bil za čas izposoje ti njihov. Ampak a ni zanimivo, kako dobro je žreb določil, kdo dobi katero dušico 😀☺ ker tile najini dušici sta zabava na dveh nogah. Valda, zabave so včasih naporne, ampak tiste tadobre so vredne vsake neprespane noči.